PRESSE

Marts 2017

PRESSEMEDDELELSE

Bright Beetle ændrer

navn til Plotworks

 

Produktionsselskabet Bright Beetle har tilgang af kunder, staben er udvidet, og firmaet har lagt en udvidet strategi for fremtiden. Den styrkede placering på markedet markeres med nyt firmanavn: Bright Beetle bliver til Plotworks.

 

Siden etableringen for fem år siden har Bright Beetle udviklet sig fra et iværksætter-projekt til et professionelt produktionsselskab i Valby, der i dag servicerer nogle af landets stærkeste brands og rådgiver dem om hvordan film understøtter deres forretning. Det er en positiv udvikling, som de to indehavere markerer ved at ændre firmaets navn fra Bright Beetle til det mundrette og præcise Plotworks.

”Vi har ønsket et enkelt og klart navn, som fortæller noget om, hvad vi laver. Vi ser kundernes behov har ændret sig markant, hvor tidshorisonterne før var længere og der blev lavet væsentlig færre film, hvor det i dag ofte sker at kunderne ringer og skal bruge 3 Facebook-film om en uge. Vores ambition og vores styrke er stadig at skabe film, der både direkte og indirekte viderebringer den rette følelse og underbygger et brand og dets fortælling, men firmaet har udviklet sig meget, siden det blev etableret for fem år siden; Vi er gået fra at være film-tekniske specialister, til nu også at rådgive kunderne om hvordan film mest effektivt understøtter deres forretning. – Men det er stadig kærligheden til håndværket og at se den forskel den rette film gør, der driver værket. Ved at lancere os under det nye navn vil vi gerne markere, at vi følger med vores kunders behov, og som firma har været på en rejse, der har bragt os til et nyt niveau”, siger de to grundlæggere og indehavere af Plotworks, Tim Resdal og Mikkel Hoff Andersen, der senest har fået COOP, MobileLife/Sunday og Nets på kundelisten.

 

På vej med advisory board

Navneændringen er samtidig en del af en strategi, som firmaet har sat i gang inden for de seneste måneder. For at fastholde den positive udvikling er der udarbejdet en målsætning frem til 2020 med en klar strategi. Herudover er Tim Resdal og Mikkel Hoff Andersen ved at sammensætte et professionelt advisory board, der både kreativt og kommercielt skal sikre, at Plotworks holder kursen de kommende år.

”Vores ambitioner er store, og vores mål er at skabe vækst for firmaet. Vi kan mærke, vi har traction og et samarbejde med vores kunder, der gør en forskel for dem. Vi har nogle stærke kompetencer inden for både de kreative og tekniske processer med filmproduktion, men vi kan altid blive bedre til at sælge og markedsføre vores produkter over for de rigtige mennesker”, forklarer de to indehavere af Plotworks, der både arbejder direkte med egne kunder og som underleverandør til reklamebureauer.

Mikkel Hoff Andersen arbejder som instruktør og postproducer, mens Tim Resdal arbejder som executive producer og instruktør. Herudover har firmaet klippere, compositors, manusforfattere og to ftp-elever i den faste stab.

 

For yderligere oplysninger:

Tim Lynge Resdal – +45 25582909

Mikkel Hoff Andersen – +45 20648416