Brasserie Barner, ligger i hjertet af Østerbro, Århusgade 1, og slog for første gang dørene op i maj 2017. Manden bag det lille franske brasserie er Allan Bærentzen, der tidligere har været køkkenchef på brasserie og restaurant Sokkelund. Efter mange år i branchen og med et ønske om selv at slå et slag for det franske herhjemme, åbnede han sit eget brasserie.

Navnet Barner er fra familien. “Det er min mormors navn, som mine døtre nu også er opkaldt efter. Og da jeg skulle åbne mit eget sted – kunne det kun blive Brasserie Barner”.

Vi har skabt et brasserie i præcis den ånd, vi har drømt om! Vores gæster er i fokus og vi sikrer at de får en rigtig god madoplevelse i afslappede omgivelser i det hyggelige Østerbro kvarter.

Udvalget på menukortet til frokost/aften og vinkortet er enkelt, og niveauet i top hele vejen rundt, samtidig med at retterne egner sig til at dele.

På Brasserie Barner er fransk gastronomi i fokus, når vi serverer autentiske rustikke retter i vores hyggelige afslappede omgivelser.

 

Vi byder på et væld af franske fristelser, når du nyder en middag på Brasserie Barner. Det er ikke kun en oplevelse for ganen, men også for øjet. Vores rustikke, franske retter serveres i omgivelser, der på en gang er afslappede, hyggelige og autentiske. Alle vores retter er velegnet til at dele

Vi glæder os til at byde dig velkommen…

billed1-1
billed2-1