Kære Gæster

Vi holder frankofilaften torsdag den 25. oktober 2018 fra kl. 17.30 – kom og nyd Barners franske delikatesser.
Denne dag har vi lavet en 4 retters menu, som alle besøgende vil få serveret.
Dertil har vi sammensat en vinmenu som passer til maden, man er selvfølgelig også velkommen til selv at vælge vine, fra vores vinkort.

Menuen:

Jomfruhummer
Gulerødder, løg og sauce nage

Foie gras terine
Brioche, kvæder og urter

Brisler
Skorzonerrødder, kantereller, og persille

Stegt due
Andehjerter, beder og kastanjer

Pris kr. 495,- pr. person

 

Vinmenu:

Lacourte-Godbillon, Terroirs d´Ecueil

Thibaud Boudignon, Anjou Blanc ‘A Francois(e) 2014

Pierre Brisset, Chassagne-Montrachet 1er Cru, Les Grandes Ruchottes, 2015

Henri Bonneau Rouliers, Vin de France

Michel Lucien, Optimus, Chateauneuf du Pape, 2016

Pris kr. 495,- pr. person

 

Vi glæder os til at se jer til frankofilaften på Brasserie Barner.

Booking kan kun gøres på mail til kontakt@brasseriebarner.dk

Kære Gæster

Vi holder lørdag den 18. august 2018 skaldyrsaften, med skaldyr og vin ad libitum fra kl. 18.00 til 22.00

 

 

Vi glæder os til at se jer.

Pris kr. 795,- inkl. vin ad libitum.

 

 

Booking kan foretages på:

Kære Gæster

Det er tid til vinsmagning. Kom til vinsmagning onsdag den 20. juni 2018 kl. 18.00 på Brasserie Barner på Aarhusgade 1 på Østerbro. Vi har sammensat en lækker 5-retters menu med vine til.

Menuen består af:

Østers

Grønne asparges, røget rogn, gedefriskost, pistacie, fersken.

Havkat, artiskokker, citron confit, radicchio, bureau blanc sauce

Tartar, peberrod, frissé og oliven

Stegt okse, ærter francaise og grillet hjertesalat

 

Pris kr. 695,- inkl. vinsmagning

 

Booking kan kun gøres på mail til kontakt@brasseriebarner.dk

Kære Gæster

Da vi fylder 1 år lørdag den 19-5-2018 vil vi derfor gerne holde en fødselsdags fest, for alle jer der vil besøge os. Denne dag har vi lavet en 4 retters menu, som alle besøgende vil få serveret. (Den koster 325,- pr person) Vi giver et glas bobler og en østers ved ankomst, og en kop kaffe til slut.

Menuen består af:

Forret
Grønne asparges, røget slethvar rogn og ramsløgs sauce

Mellemret
Jomfruhummer, kartoffel, løvstikke og tørret and

Hovedret
Havtaske, artiskokker, hvide asparges og hjerte
muslinger

Dessert
Citronfromage med karameliserede nødder

Pris kr. 325,- ekskl drikkevarer

  • 30. april kl 19. spiller Wozniacki mod Venus Williams i Parken – vi har sammensat en tennismenu…

Forret
Ceviche af torsk med yuzu, blomkål og endive

Hovedret
Dansk lam med gedefriskost, pistacienødder og kikærter

Dessert
Citronfromage med karamelliseret nødder

Pris kr. 375,- ekskl drikkevarer

BOOK BORD HER FRA KL. 14.00

  • Kom til vinsmagning på Brasserie Barner. Vi holder løbende vinsmagnings-arrangementer. Datoer opdateres løbendene under events…