Tidligere events:

WINEMAKERS DINNER – GRAND CRU WINEMAKERS DINNER

Den 28. September kl. 18-23 besøger det lille familieejethus Juillet besøger Danmark for første gang. Det sker på Brasserie Barner, hvor vi serverer 7 velsmagende retter med 7 udsøgte champagner fra Juillet + en surprise champagne  en ældre Special Club vintage. Dette er en unique mulighed for at få en ekstraordinær mad-og champagneoplevelse og samtidig møde Jean Lallement som er en nytænkende og inovativ champagneproducent.

Det bliver endnu en uforglemmelig aften, hvor champagne og mad går op i en højere enhed. Alle retter vil blive serveret som socialdinning.

OBS! Der er kun 16 pladser, så book din billet inden det bliver udsolgt.

Pris: 1.295,- pr. person

Menuen:

1. Champagne Juillet-Lallement Blanc de Blanc Grand Cru

100% Chardonnay

Serveres: Østers og Kroketter

2. Champagne Juillet-Lallement Special Club 2014 Grand Cru

60 % Pinot Noir – 40% Chardonnay

Serveres: Graved sandart med østers, æbler og zucchini

3. Champagne Belle de Juillet Blanc de Meuniers Grand Cru

100 % Pinot Meunier

Serveres: Saltede kammuslinger med bladselleri, vindruer og mandler

4. Champagne Belle de Juillet Blanc de Blancs 2013 Grand Cru

100 % chardonnay, Grand Cru

Serveres: Broccoli med gedefriskost, urter og sesam

5. Champagne Juillet-Lallement Blanc de noirs Grand Cru

100 % Pinot Noir

Serveres: Helleflynder med spinat, tomat og muslingesovs

6. Champagne Belle De Juillet Blanc de Noirs 2012 Grand Cru

100% Pinot Noir

Serveres: Stegte svampe, pocheret æg, svampe og blanquette sauce

7. Champagne Belle De Juillet Extra Brut Rosé 2012 Grand Cru

85% Chardonnay – 15% Pinot Noir

Serveres: Gråand med rødbeder, friske hasselnødder og friteret kål

8. Special Club “SURPRICE”

WINEMAKERS DINNER – GÅ IKKE GLIP AF DENNE ENESTÅENDE CHANCE

Den 28. Februar kl. 18-21 besøger det lille familieejethus Demiére besøger Danmark for første gang. Det sker på Brasserie Barner, hvor vi serverer 7 velsmagnede retter med 7 udsøgte champagner fra Demiére + en surprise champagne, en ældre vintage som Jérôme har hentet dybt nede i sin kælder. Dette er en unique mulighed for at få en ekstraordinær mad-og champagneoplevelse og samtidig møde Jérôme Demiére, som er en nytænkende og innovativ champagneproducent. Vi garanterer, at det bliver en uforglemmelig aften, hvor champagne og mad går op i en højere enhed.

Pris: 995,- pr. person

CHAMPAGNE DEMIÉRE ER EN AF CHAMPAGNES MEST SPÆNDENDE PRODUCENTER AF DEN RØDE DRUE PINOT MEUNIER!

KÆRE GÆSTER

Kom til vinsmagning Torsdag den 24 januar 2019 fra kl. 19.00 til 22.00 på Brasserie Barner.

Smag 7 forskellige italienske vine.

Vi sammensætter en lækker 6-retters delemenu,
Pris pr. person 599,-

Vi glæder os til at se jer på Brasserie Barner.

Booking kan foretages på:

Kære Gæster

Vi holder frankofilaften torsdag den 25. oktober 2018 fra kl. 17.30 – kom og nyd Barners franske delikatesser.
Denne dag har vi lavet en 4 retters menu, som alle besøgende vil få serveret.
Dertil har vi sammensat en vinmenu som passer til maden, man er selvfølgelig også velkommen til selv at vælge vine, fra vores vinkort.

Menuen:

Jomfruhummer
Gulerødder, løg og sauce nage

Foie gras terine
Brioche, kvæder og urter

Brisler
Skorzonerrødder, kantereller, og persille

Stegt due
Andehjerter, beder og kastanjer

Pris kr. 495,- pr. person

Vinmenu:

Lacourte-Godbillon, Terroirs d´Ecueil

Thibaud Boudignon, Anjou Blanc ‘A Francois(e) 2014

Pierre Brisset, Chassagne-Montrachet 1er Cru, Les Grandes Ruchottes, 2015

Henri Bonneau Rouliers, Vin de France

Michel Lucien, Optimus, Chateauneuf du Pape, 2016

Pris kr. 495,- pr. person

Vi glæder os til at se jer til frankofilaften på Brasserie Barner.

Booking kan kun gøres på mail til kontakt@brasseriebarner.dk

Kære Gæster

Vi holder lørdag den 18. august 2018 skaldyrsaften, med skaldyr og vin ad libitum fra kl. 18.00 til 22.00

Vi glæder os til at se jer.

Pris kr. 795,- inkl. vin ad libitum.

Booking kan foretages på:

Kære Gæster

Det er tid til vinsmagning. Kom til vinsmagning onsdag den 20. juni 2018 kl. 18.00 på Brasserie Barner på Aarhusgade 1 på Østerbro. Vi har sammensat en lækker 5-retters menu med vine til.

Menuen består af:

Østers

Grønne asparges, røget rogn, gedefriskost, pistacie, fersken.

Havkat, artiskokker, citron confit, radicchio, bureau blanc sauce

Tartar, peberrod, frissé og oliven

Stegt okse, ærter francaise og grillet hjertesalat

Pris kr. 695,- inkl. vinsmagning

Booking kan kun gøres på mail til kontakt@brasseriebarner.dk

Kære Gæster

Da vi fylder 1 år lørdag den 19-5-2018 vil vi derfor gerne holde en fødselsdags fest, for alle jer der vil besøge os. Denne dag har vi lavet en 4 retters menu, som alle besøgende vil få serveret. (Den koster 325,- pr person) Vi giver et glas bobler og en østers ved ankomst, og en kop kaffe til slut.

Menuen består af:

Forret
Grønne asparges, røget slethvar rogn og ramsløgs sauce

Mellemret
Jomfruhummer, kartoffel, løvstikke og tørret and

Hovedret
Havtaske, artiskokker, hvide asparges og hjerte
muslinger

Dessert
Citronfromage med karameliserede nødder

Pris kr. 325,- ekskl drikkevarer

  • 30. april kl 19. spiller Wozniacki mod Venus Williams i Parken – vi har sammensat en tennismenu…

Forret
Ceviche af torsk med yuzu, blomkål og endive

Hovedret
Dansk lam med gedefriskost, pistacienødder og kikærter

Dessert
Citronfromage med karamelliseret nødder

Pris kr. 375,- ekskl drikkevarer

BOOK BORD HER FRA KL. 14.00

  • Kom til vinsmagning på Brasserie Barner. Vi holder løbende vinsmagnings-arrangementer. Datoer opdateres løbendene under events…